torstai 4. syyskuuta 2014

Muistoja, osa 1

Joka vuodelta löytyy aivan ehdottomia suosikkeja, mutta myös inhokkeja. Tässä tulee minun suosikkkini ja inhokkini osa 1, vuosilta 2006-2007. Listaus alkaa siksi vuodesta 2006, koska ne ovat ensimmäiset Viisut, jotka olen katsonut. Jälkikäteen tosin. Sitä aiempien vuosien viisuja en ole katsonut, mutta kappaleita olen toki kuunnellut.
Ihana Helena Paparizou!
 Pakko kuitenkin mainita yksi kappale vuodelta 2005. Nimittäin Helena Paparizoun kappale My Number One, joka on yksi parhaista viisubiiseistä ikinä!

2006 Ateena: Kaikkein tärkein kappale tältä vuodelta on tietysti Lordin Hard Rock Hallelujah, mutta myös Kreikan kappaleella Everything on aina paikka sydämessäni. Ihana Anna Vissi. :) Myös Romanian Mihain Tornero oli ja on yhä edelleen kova.  Liettuan LT Unitedin We are the winners oli jotain aivan karmeaa. Norjan kappale Alvedansen on noussut nyt myöhemmin suosikkieni joukkoon.
Suosikkien joukkoon täytyy mainita myös Venäjän Dima, Kroatian Severina ja Makedonian Elena.


2007 Helsinki: Tältä vuodelta ei oikeastaan ole yhtä suosikkia ylitse muiden. Parhaimmistoon kuuluvat Espanjan D´NASH:in I Love You Mi Vida, Bulgarian Elitsa Todorovan & Stojan Jankulovin Water sekä Kreikan Sarbelin Yassou Maria. Ukrainan Vjerka Serdjutškan Dancing Lasha Tumbai oli outo sekä hämmentävä. Inhokkina Tšekin Kabát. Myös Ison-Britannian Scoochin kappale Flying the Flag (for You) kolahti silloin. Nykyään ei niinkään. Silloin en ymmärtänyt miksi tämä kyseinen kappale menestyi niin huonosti. Suosikkien joukkoon pääsevät myös Valko-Venäjän Koldun ja Serbian Marija.
Ison-Britannian Scooch, lapsuuteni suosikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti